lauantai 13. helmikuuta 2010

My Room

Teki mieli tehdä huonepostaus, joten tässä olkaa hyvät:
Asun vanhempieni luona ja tässä kuvia omasta huoneestani
Huoneeni ikkunasta päin kuvattuna:

Huoneeni ovelta päin kuvattuna

Tarkemmat kuvat tauluistani, jotka ovat seinällä
Isompi kehys on ostettu Jumbon SevenArtista
Isommassa kehyksessä oleva kuva, on Demi-lehdestä otettu juliste: Pariisi
Kolmen kuvan kehys on ostettu Ikeasta
Kolmen kuvan kehyksen kuvat on itse kuvattuja. 
(Tosin olen vaihtanut uudet mustavalkoiset kaupunkikuvat syksyisten kuvien tilalle)
Uudet kuvat ovat Tallinnan Vanhasta Kaupungista.

Joten tässä uudempi päivitetty kuva:

Kuluneella viikolla olen käynyt salilla kaksi tai kolme kertaa. Maanantaina juoksin juoksumatolla 12minuuttia ja kävin ihanalla Total-tunnilla, joka on kestävyyskuntoa kohottava syketunti vaihtelevan musiikin tahdittamana. Total-tuntia veti ihanan pirtsakka ja hyväntuulinen ohjaaja. Tulen varmasti jatkossakin käymään maanantaisin Total-tunneilla :)

Torstaina koulun alkaessa vasta klo 13:00, riensin koulukaverini kanssa Itäkeskusken Elixiaan. Lämmittelin Crosstrainerilla 15minuuttia ja treenasin lihaskuntoa.

Itiksen Elixiassa (joka sijaitsee Puotinharjun Ostoskeskuksessa) alkaa 1.3. Zumba-tunnit. Maanantaina Zumbataan klo 17:00 ja Perjantaisin klo 18:30! 
Pitää käydä kokeilemassa Zumbaa :)

2 kommenttia:

  1. Kivat noi uudet kaupunkikuvat kehyksessä! Varo vaan, se zumba-tunti on varmaan ihan täynnä! Meillä on sellanen bailafit, jonka kuvauksessa luki et se on zumbamaista, ni se on ollu niin täynnä ettei siellä mahdu edes liikkua :(

    VastaaPoista
  2. Itäkeskuksen Elixiassa on ollut paljon vähemmän porukkaa, kuin Alexiumilla :) Jos pääsee tarpeeks ajoissa hakemaan tuntikortin, ni voi olla mahis päästä Zumbaamaan :) Ohjatuille tunneille on kuitenkin tietty määrä, minkä verran saa ottaa henkilöitä sisään. :)

    VastaaPoista